Hoed in Ere

Hoedenclub

Hoed maakt comeback in Osse straatbeeld

"Ik ben toch gewoon een Osse meid?" antwoordt Martine van de Coevering op de vraag waarom het dragen van hoeden niet elitegebonden is. Samen met fervent hoedendraagster Maria Dobbelsteen (Dubbel Dice) begint de eigenaresse van Martine Mode een heuse hoedenclub. 'Hoed In Ere' brengt de sierlijke hoofdbedekking weer in het straatbeeld, op een gezellige, laagdrempelige wijze.


De twee ontdekten elkaars passie voor hoofddeksels toen Martine hoedjes in haar jaarlijkse modeshows wilde gebruiken. Na het zien van Maria haar uitgebreide collectie, liepen alle modellen met bijpassende hoed over de catwalk in de kledingwinkel. "Een prachtig beeld", vertelt Martine.

'Hoed In Ere' is niet alleen voor liefhebbers in het leven geroepen, iedereen is welkom. Het startschot wordt op vrijdag 18 en zaterdag 19 september gegeven, tijdens de jaarlijkse najaarsmodeshow van Martine Mode. "We laten zien dat het ook anders kan", legt Maria uit. "Samen met hoedendragers, van gepassioneerd tot geïnteresseerd, willen we de hoofdversieringen in ere herstellen. Maar zonder exclusiviteit, het wordt geen eliteclub." Het doel van de hoedenclub is het ondernemen van leuke activiteiten, met natuurlijk de hoed als centraal thema.

Kijk ook eens op de volgende sites:
  - Martine Mode
  - Hotel de Weverij